Over mij

Hallo allemaal,

Graag wil ik mijzelf voorstellen: mijn naam is Ton Westerhof en in het dagelijks leven werkzaam bij de provincie Noord-Holland.

In mijn vrije tijd heb ik een aantal hobby's waar ik veel plezier aan beleef. Een daarvan is het editen van zelfgemaakte opnames. Met drones en simpele middelen neem ik verschillende video's op en bewerk ik ze vervolgens tot een mooi eindresultaat.

 

Een andere hobby waar ik mij volledig op heb gestort, is het besturen van drones. Om deze hobby op een professioneel niveau uit te kunnen voeren, heb ik een opleiding gevolgd aan de "Drone Flight Academy". Hier heb ik mijn RPA-L certificaat behaald en heb ik met succes de expertopleiding afgerond. Dankzij deze opleiding ben ik in staat om in de categorie “Specific” inspecties uit te voeren met behulp van drones en kan ik ook vliegen onder speciale omstandigheden.

 

Nu bied ik mijn diensten aan op deze website. Ik kan met drones verschillende taken verrichten, zoals inspecties uitvoeren op lastig bereikbare plaatsen en het maken van luchtbeelden voor diverse doeleinden. Mocht u interesse hebben in mijn diensten, dan kunt u contact met mij opnemen via deze website.

 

Naast mijn professionele bezigheden met drones, heb ik ook een blogpagina waarop ik regelmatig interessante en leuke content plaats. Zo plaats ik interviews, filmpjes van bijzondere onderwerpen die ik tegenkom in mijn dagelijks leven. Dit kunnen hobby's zijn, de werkzaamheden van inspirerende personen, maar ook historische items over de Tweede Wereldoorlog waarvoor ik een grote passie heb ontwikkeld. Ik vind het leuk om deze passie te delen met anderen en hoop zo mijn steentje bij te dragen aan het behouden van de geschiedenis.

 

Ik kijk er naar uit om met u samen te werken en u te voorzien van beeldmateriaal en interessante content. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. 

 

Met vriendelijke groet,

Ton