Vaarweginspecteur in beeld

Gepubliceerd op 19 februari 2021 om 16:32

Om nog fijnere kneepjes te leren met het editen van mijn beeldmateriaal heb ik een kleine opleiding gedaan bij GGtv in Amersfoort. Met 7 medestudenten in mijn leeftijdscategorie (heel jong :-)) zijn we enthousiast aan de slag gegaan. De beelden voor de eerste lessen werden tijdens de dagen verzameld, gewapend met camera's en statieven dwaalde we door Amersfoort opzoek naar het ultieme beeldmateriaal. We leerden de technieken van het interviewen en hoe wij onze onderwerpen het mooiste in beeld konden brengen.

Voor ons examen mochten wij zelf een onderwerp kiezen, voor mij was dat voor de hand liggend. Als specialist wegen en vaarwegen werk ik samen met (vaar)weginspecteurs die hun werkzaamheden vinden op de wegen en vaarwegen. De weginspecteurs waren al meerdere malen in beeld gebracht terwijl de vaarweginspecteur buiten beeld bleef, dit werd dus mijn item.

Ik had vaarweginspecteur Theo bereid gevonden het avontuur met mij aan te gaan. Theo hoort zo ongeveer tot het inventaris van de provincie Noord-Holland en kent het vaarwegennet op zijn duimpje, de ideale man voor het interview..... dacht ik maar had me plots een enorme uitdaging op mijn hals gehaald haha. Het filmpje mocht maar 2 tot 3 minuten duren maar Theo was niet te stoppen..... Als rasechte West-fries praatte hij er lustig op los en werden er plaatselijke termen gebruikt, er werden diverse shots overnieuw gedaan maar de lol was er niet minder om. De vaartocht was erg fris en helaas hadden we niet het zomerse weer wat ik had willen hebben.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.